The 2-Minute Rule for iş ayakkabısı bot

Wiki Article

Climazone özelliği sayesinde nemi dışarı atan, nefes alan ve ayakların kuru kalmasını sağlayan Uvex Motion Fashion İş Ayakkabısı, S1 koruma sınıfileında yer alır. Yüksek teknolojiyle üretilen mikro kadife malzemeli dış yüzeyi ayaklarınızın gün boyu rahat hissetmesine yardım eder. Baskı noktaları olmadığı için ayakları yormaz.

SWOLX SPORT-XR 310, en yüksek güvenlik standartlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. EN ISO 20345:2011 S3 SRC sertifikasına sahip olan bu ayakkabı, ayaklarınızı hem mekanik risklere karşı korur hem de rahatlık sağlar.

Enerji Emici Topuk: Ayakkabının topuk kısmında enerji emici bir özellik bulunur, bu sayede darbe etkileri azalır ve uzun süreli kullanımlarda konfor sağlanır.

Zorlu çalışma koşullarında ayakları korumak için tercih edilen ayakkabılar sert ve ağır yapıları nedeniyle ayakları yorabilir, terlemeye neden olup huzursuz hissettirebilir. Ancak Sroter Güvenlik İş Ayakkabısı'nı tercih ederek gün boyu konforlu kullanımın keyfini çıkarabilirsiniz. Nefes alabilen üst yapısıyla ayakların kuru iş ayakkabısı s1 s2 s3 ne demek kalmasını sağlar. Yumuşak kevlar orta tabanı konforlu kullanım sunar.

Renk SiyahVaryasyon tükendi veya kullanılamıyor GriVaryasyon tükendi veya kullanılamıyor  

Yan binada bulunan Memorial Çocuk Hastanesi’ndeki çocukları eğlendirmek için güzel bir şeyler yapmanın iyi bir fikir olacağına inanarak kolları sıvamış ve harika bir fikir ortaya koymuş.

Dünyanın en fazla tercih edilen teknik bot ve tekstil markası olma yolculuğumuzda bizim için  ZOR YOK!

İş ayakkabısı mekap ise, mekanik aşınma ve darbelere karşı ek koruma sağlayan özel bir tür iş ayakkabısıdır.

Delinmeye karşı koruma: Tabanında çelik veya kompozit plaka bulunur ve kesici ve delici nesnelerden ayağınızı korur.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Yapılan düzenleme ile ayakların gerektiği korunması adına çelik burunlu ayakkabıların kullanılmasına karar verilmiş ve çalışanların threat faktörü yüksek ortamlarda bu ayakkabıları giymeleri kararlaştırılmıştır.

Çalışma şartlarında ve ortamınızın gerektirdiği koşullarda vücudunuzun duruşu ve iskelet işçi ayakkabısı sisteminizi kullanışınız son derece önem taşımaktadır. Ayakta kaldığınız her süreçte konfor son derece dikkate değerdir.

taban ile donatılmıştır. İç Malzeme: Sentetik Nefes alabilir ve yumuşak iç tamponlama, ıslandığında nemi hızlıca iş ayakkabısı giyemez raporu hangi bölümden alınır emer. Bu da mükemmel rahatlık sağlar ve çalışırken ayaklarınızın

Arama sonuçlarınız ile ilgili bilgi almak için propertyım sayfamızı ziyaret edin veya bize ulaşın

Report this wiki page